SzolgáltatásokMegbízható partner, kedvező áron

Ha szeretne gyorsan, precízen szállíttatni, megbízható partnerrel, kedvező áron, akkor mi partnerek vagyunk!


Tisztelt Megrendelő! 
 
A Tomiteher Kft. kis csapata teljes körű szolgáltatást nyújt bel- és kültéri falfelületek felújításában, az Ön igényének megfelelően. Korrekt áron végzünk szobafestő, mázoló, tapétázó kis- és nagy munkálatokat egyaránt, legyen az tisztasági festés vagy teljes felújítás.
 
A fő profilunk a szobafestés, ezáltal az elmúlt évek tapasztalata alapján, sikeresen nyújtottunk segítséget a színárnyalat kiválasztásában és a színkeverésben. 
 
Szolgáltatásaink körébe tartozik többek között: Festés, mázolás, tapétázás Kültéri falfestés Bel- és kültéri szigetelés Díszítőelemek felrakása Gipszkartonozás Laminált padló lerakása Lambériázás Kisebb vakolási munkák Vállaljuk továbbá kisebb munkák elvégzését is, mint például: Beázás Penész eltávolítása Ajtó- és ablakcsere utáni javítás Gipszkarton pótlása és javítása Vác és vonzáskörzetében INGYEN felmérjük a munkát, és árajánlatot készítünk Önnek! 
 
Munkaterületünkön mindig ügyelünk a tisztaságra, precíz takarással. Az építőiparban a legfontosabb a gyors, de egyben minőségi kivitelezés. Mi is erre törekszünk! Célunk az, hogy Ön elégedett legyen a munkánkkal és problémamentesen megoldjuk az elképzeléseit, igényeit!